Uusia kilpailulajeja kehiin

mehtäpena, 26.8.2007

Luin hiljan lehdestä että jossain lounaisuomessa päin on järjestetty vessapaperirullan heiton suomenmestaruuskisat.Tämän lajin puuhamiehenä näyttää toimivan kansanedustaja Timo Kalli. Entinen keihäsmestari Kimmo Kinnunen on vuorostaan kuulemma ruvennut heittämään tulitikkua, ja omaa siinä lajin maailmanennätyksen. On suojalkapalloa eukohkantoa ym enemmän tai vähemmän osanottajia keräävää urheilulajia. Tällä alustuksella haluan todistaa kuinka huutava tarve on kehittää usia lajeja tämän kilpailuhullun kansamme viihdykkeeksi. Nyt kun uusi kylätalo on valmis ja ulkopuolikin on siistitty aloitettakoon siellää Kolkkulaisten oma kisa. Se voisi olla ”klapin kantokilpailu”. Klapikauppiaana sponsoroin yhdistystämme siten että toimitan kilpailuvälineen kylätalolle.Väline on klapipakki eli 70 litran pakkaus kuivia koivuklapeja.Sen paino on noin 26-27 kiloa vaihdellen vähän ilman kosteusprosentin mukaan. Klapipakkia kannetaan kylätalon ympäri. Suorituksesta otetaan aika sekuntikellolla joka on paikalla.Oman suorituksensa saa tehdä kylätalolla käydessään.mutta kellomies on oltava mukana sillä mitään omalla rannekellolla itse otettuja aikoja ei hyväksytä tilastokelpoiseksi.

Kylätalon kuistille tulee vihko johon suoritukset kirjataan. Kylätoimikunta palkitsee harkintansa mukaan ikään ja sukupuoleen suhteutetut tulokset kylän joulujuhlassa. Ei muuta kun kilpailemaan.

Lisää viesti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s