Vieläkö ehtii osallistua kylätalon talkoisiin?

Jaana Pelkonen (pesueineen), 4.10.2007

Kylläpäs minua nyt hävettää, kun emme saaneet korttamme kekoon haastekampanjan aikana. Isäni Matti taisi haastaa meidät yksi.. kaksi… kolme kertaa ja muistutti vielä useammin. Tässä sitä nyt ollaan Kolkun sivuilla ja sieltä silmiin osui ensimmäisenä että haastekampanja on päättynyt…

Jukka, 4.10.2007

Don’t worry Jaana! On ihan hyvä, että meille kaikille jäisi hieman ”hinkua” tuleviinkin aikoihin. Ensi kesänä on tarkoitus jatkaa vielä kylätalon tontilla remonttitöitä varasto/WC:n osalta ja se lipputankohommakin on vielä kesken. On varma, että tulevissakin hankkeissa tarvitaan omarahoitusta ja tukevaa talkootyöpanosta. Tervetuloa sitten ensi kesänä talkoisiin mukaan aivan hyvällä omallatunnolla!

Jaana, 5.10.2007

Selvä, Jukka! Osaan ainakin maalata ja keittää kahvia, joten jos sellaista hommaa on, niin minä olen mukana! Niin ja isä pitää minut varmasti ajantasalla uuden haastekampanjan alkamisesta… 😉 Ensi kesää odotellessa… P.S. Allille terkkuja!

Lisää viesti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s